top of page

Sähköisiä
taloushallinnon ratkaisuja

Kustannustehokasta ja nopeaa talousasioiden hoitamista

Sähköinen taloushallinto on fiksua

Sähköinen taloushallinto on kustannustehokkain ja nopein tapa järjestää yrityksesi talousasiat. Se säästää aikaa ja rahaa, koska automatisoitu taloushallinto pilvipalveluna tehostaa yhteistyötämme ja poistaa turhat rutiinit sekä päällekkäiset toiminnot. Paperiliikenne vähenee merkittävästi, kun käytössäsi ovat sähköiset myynti- ja ostolaskut. Suoritukset kirjaantuvat automaattisesti kirjanpitoon ja kaikki tarvittava tieto on aina käytettävissä reaaliaikaisena. 

 
Millaiselle yritykselle sähköinen taloushallinto sopii?​

Onko sähköinen taloushallinto oikea valinta omalle yritykselleni? Milloin olisi hyvä aika siirtyä sähköiseen taloushallintoon? Sähköinen taloushallinto on toimiva valinta kaikille yrityksille. Se ei ole enää ainoastaan suurempien yritysten toimintatapa, vaan tehokkain tapa hoitaa taloushallintoa kaiken kokoisissa yrityksissä. Perehdytämme sinut hyvin sähköisen taloushallinnon rutiineihin ja autamme aina tarvittaessa. Soita meille jo tänään, räätälöidään yrityksenne tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

kokeilu 243.jpg

Netvisor - Reaaliaikaisesti kaikki mitä tarvitset

Netvisorin idea on tehdä yrittämisestä ja yrityksen johtamisesta helpompaa ja läpinäkyvää. Turvallinen, tehokas ja reaaliaikainen pilvipalveluna toteutettu Netvisor on kaikki mitä liiketoiminnan pyörittämiseen tarvitset.

 

Olemme Netvisor Premium Partner -tilitoimisto. Saat kauttamme ohjelman käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella, koulutuspalvelut sekä käytön aikaiset tukipalvelut. Varmistamme aina, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn sähköisistä Visma Netvisor-palveluista.​

Hyödyt​​

Päivittyvä reaaliaikainen kassavirtaennuste

Ei kuittien ja laskujen

mapittamista

Nopea käyttöönotto

Sovellustuki

tilitoimistostasi

Ohjelmatoimittaja huolehtii

päivityksistä ja varmistuksista

netvisor-tunnus-partner-premium.png
Perinteinen kirjanpito

Tuntuuko sähköinen taloushallinto kaukaiselta ajatukselta? Voimme toimia myös perinteisellä tavalla. Toimitat meille aineiston paperisena ja me huolehdimme lakisääteiset velvoitteet viranomaisille ajallaan sekä toimitamme raportit haluamallasi tavalla kirjanpidon valmistuttua. Kysy lisää!

Team

Jäikö jokin asia epäselväksi?

Ei hätää! Meille voit aina soittaa tai ottaa yhteyden sähköpostitse.

bottom of page